EVENT SPECIALS OP FESTIVALS…


Event Specials is gespecialiseerd in het uit handen nemen van het non-food / merchandise aspect op in- en outdoor festivals. Daarbij is ons motto om onderscheidend te zijn van concurrerende aanbieders. Onze bedrijfsvisie ligt geheel in de lijn van waar een festival of event om draait: de beleving van de bezoeker. Onze belangrijkste bedrijfskenmerken zijn daarom ook afgestemd op deze beleving en luiden als volgt:
- Moderne verkoopstands met oog voor decor en aankleding
- Uniek productaanbod welke elke maand wordt aangevuld met nieuwe catchy producten

Verkoopstands
Het aantal verkoopstands en bijbehorende personeelsleden leveren wij in samenspraak met u als festivalorganisator. Daarnaast is het productaanbod en decor bespreekbaar zodat dit een verlengstuk van uw festivalthema wordt. Onderstaand een kort overzicht met foto’s van stands welke in 2015 zijn ingezet tijdens festivals. Enkele delen van deze stands kan per festival worden aangepast zodat het een verlengstuk vormt bij het decor en uitstraling van het evenement. Hierbij gaat het dan om het presentatiebord ‘merchandise’ en de kleur van de lichtgevende sterren in de verschillende bars.

Stacks Image 246
Stacks Image 242

Productaanbod

Elke maand wordt ons productaanbod opgefrist met festivalgadgets waar de markt om vraagt. Deze producten zijn veelal moderne gadgets welke ook prijstechnisch voldoen aan het budget van een festivalbezoeker. Daarnaast kunt u aangeven welke producten u interessant vindt om aan te bieden op uw festival.

Twee opties tot dienstverlening
1. ...Event Specials verzorgt de gehele non-food / merchandise van uw event of festival – op exclusieve basis
2. …Event Specials levert één of meerdere verkoopstands met een specifiek gewenst productaanbod

Om een aanbod op maat te leveren vragen wij u het aanvraagformulier in te zullen.
Event Specials - MAKE IT SPECIAL

Telefoon : + 316 221 636 59 E-mail : info@event-specials.nl

Stacks Image 277